Erzincan’da “gençliğimiz Geleceğimizdir” Projesi...

Erzincan'da “gençliğimiz Geleceğimizdir” Projesi Kapsamından Lise öğrencileriyle Buluşmalar Yapılıyor

“gençliğimiz geleceğimizdir” projesi kapsamından lise öğrencileriyle buluşmalar yapılıyor

21 Aralık 2023 - 13:00

“Gençliğimiz Geleceğimizdir” Projesi Kapsamından Lise Öğrencileriyle Buluşmalar Yapılıyor

Erzincan Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen ve yıllardır düzenli ve yoğunluklu olarak uygulanan “Gençliğimiz Geleceğimizdir” protokolü kapsamında düzenlenen liseli öğrenci davetleri devam ediyor.

İlimizdeki liselerde eğitim gören öğrenciler, İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğümüzün organize ettiği ve Diyanet Gençlik Merkezlerimizde gerçekleştirilen programlara yoğun ilgi gösterdiler.

“Hz. Yusuf (as)'ın Gençliğe Mirası" konulu ders sunumu ve akabinde Erzincanlı hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan ikramlarla öğrencilerin zihin ve gönül dünyalarına hitap edilmeye gayret gösterildi.

Programa katılan okulların müdürleri ve öğretmenleri Erzincan Müftülüğü Gençlik Hizmetleri İl Koordinatörlüğü çalışanlarına teşekkürlerini ileterek yapılan faaliyetlerin devam ettirilmesini talep ettiler.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı