Erzincan’da Hafız Mehmet Aydın Diyanet Gençlik Merkezi Cuma...

Erzincan'da Hafız Mehmet Aydın Diyanet Gençlik Merkezi Cuma Geceleri Tefsir Dersleri Başladı

hafız mehmet aydın diyanet gençlik merkezi cuma geceleri tefsir dersleri başladı

26 Şubat 2023 - 13:00

İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem İle Cuma Geceleri Tefsir dersleri Hafız Mehmet Aydın Diyanet Gençlik Merkezi’nde bereketli bir katılım ile başladı.

İlk dersini “besmelenin anlamı, sırları ve Fatiha Suresi’nin önemi, incelikleri, ruhları saran letafeti” üzerine gerçekleştiren Müftü Yardımcısı Badem, yoğun bir katılımın gerçekleştiği sohbetini haftanın her Cuma günü yatsı namazını müteakip Hafız Mehmet Aydın Diyanet Gençlik Merkezi’nde düzenli olarak sürdürecek. Derslere katılım erkeklere yönelik olup, isteyen herkes katılabilecek.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri