Erzincan’da Ilimizde, çayırlı Ilçemizde Ve Tercan Ilçesi...

Erzincan'da Ilimizde, çayırlı Ilçemizde Ve Tercan Ilçesi Kargın Beldesinde Bir Dizi Açılış Gerçekleştirildi

ilimizde, çayırlı ilçemizde ve tercan ilçesi kargın beldesinde bir dizi açılış gerçekleştirildi

23 Kasım 2021 - 13:00

İlimizde, Çayırlı İlçemizde ve Tercan İlçesi Kargın Beldesinde Bir Dizi Açılış Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen ve İl Müftüsü Burhan Çakır’ın da katıldığı, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım nezaretinde Erzincan Valisi Mehmet Makas, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve il protokolünün de katıldığı bir dizi açılış gerçekleştirildi.

Sırasıyla Erzincan il merkezinde Bebek ve Çocuk Kütüphanesi açılışı, Tercan İlçesi Kargın Beldesinde İlk ve Orta okul temel atma töreni, Çayırlı İlçesi Merkez Camii, KYK Yurdu ve Öğretmenevi Açılışında protokol konuşmalarının ardından yapılan dualarla açılışlar gerçekleştirildi. Yapılan tüm açılış ve temel atma törenlerine halkımızın da büyük bir katılımla destek verdiği gözlemlendi.

Çayırlı ilçesinde açılışı yapılan merkez camiinde ikindi ezanını ülkemizin güzel sesli imam hatipleri ve müezzin kayyımlarından Alpcan Çelik ve Ahmet Yüksel çifte ezan okuyarak taçlandırdılar. Daha sonra kılınan ikindi namazının ardından ilçe müftülüğü ziyaretinde bulunuldu.

İlçe ve beldelerdeki açılış programlarının akabinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen ve İl Müftüsü Burhan Çakır, müftülüğümüze bağlı hizmet veren Erzincan Diyanet gençlik Merkezi’nin kız üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği buluşma ve sohbet programına katılarak öğrencilere hitabetti.

Program sonunda ise, Gençlik Merkezi Koordinatörlüğünün hazırlayıp sunduğu ikramlarla beraber, Dr. İşliyen Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları arasında basılan ve yeni çıkan kitaplarını öğrenciler için imzaladı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.