Erzincan’da Mevlid-i Nebi Gecesi Ilimiz Camilerinde Ve Terzibaba...

Erzincan'da Mevlid-i Nebi Gecesi Ilimiz Camilerinde Ve Terzibaba Camii’nde Coşkuyla Eda Edildi

mevlid-i nebi gecesi ilimiz camilerinde ve terzibaba camii’nde coşkuyla eda edildi

29 Ekim 2020 - 13:00

Mevlid-i Nebi Gecesi İlimiz Camilerinde ve Terzibaba Camii’nde Coşkuyla Eda Edildi

Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)'in doğumunun sene-i devriyesi olan Mevlid Kandilinde, Erzincan Terzibaba Camii sosyal mesafe kuralına uygun olarak doldu.

Valimiz Mehmet Makas’ın da katıldığı Mevlid Kandili programında Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i şerif, ilahiler ve kasideler okundu, tesbihat yapıldı.

Erzincan İl Müftüsü Burhan Çakır tarafından gecenin anlam ve önemine ilişkin yapılan sohbetin ardından hafta münasebetiyle Peygamber Efendimizin ruhu için, geçmişlerimiz ve şehitlerimiz için yapılan dua ile program sona erdi. Kılınan yatsı namazının ardından cami içerisinde yine mesafe kuralına uygun bir şekilde kandil tebrikleşmesi yapıldı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri