Erzincan’da Müftü Vekilimiz Gökhan Badem, Diyanet Gençlik...

Erzincan'da Müftü Vekilimiz Gökhan Badem, Diyanet Gençlik Merkezi’nde “çarşamba Sohbetleri”nin Konuğu Oldu

müftü vekilimiz gökhan badem, diyanet gençlik merkezi’nde “çarşamba sohbetleri”nin konuğu oldu

06 Şubat 2023 - 13:00

Müftü Vekilimiz Gökhan Badem, Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Çarşamba Sohbetleri”nin Konuğu Oldu

Gümüşhane/Şiran ilçe müftülüğünden şehrimize yeni tayin olan, aynı zamanda hemşehrimiz olan Müftü Yardımcısı Gökhan Badem Gençlik Merkezi’mizde yaptığı sohbetinde; “modern zamanlarda insanı maddeten ve manen menfi bir biçimde etkiyecek olan birçok probleme rağmen, mü'minin ümitvar olmasına, sadece ümit ile kifayet etmeyip hem kendini, hem toplumu dönüştürücü bir hüviyete ermek için daima cehd ve gayret içerisinde olmasının icab ettiğine dair” hususlardan bahsetti.

Sohbet sonrasında, toplumun çeşitli kesimlerinden birçok insanın bir araya gelenlerden oluşan ve hayırseverlerin ikramı ile senelerdir devam eden birliktelik, tanışma ve hasbihal ile nihayete erdi.

Katılımcılar, Müftü Yardımcısı Gökhan Badem’in şahsında hem tesirli sohbeti için kendisine hem de tüm bu organizasyon için il müftülüğüne teşekkür ve memnuniyetlerini ifade ettiler.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri