Erzincan’da Ocak Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

Erzincan'da Ocak Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

ocak ayı mutat personel toplantısı yapıldı

19 Ocak 2022 - 14:54

Ocak Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

18 Ocak 2022 tarihinde İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda İl Müftü Yardımcıları İsmail Yılmaz ve Kâzım Ural nezaretinde yapılan mutat personel toplantısıyla;

Diyanet İşleri Başkanlığı ve diğer resmi kurumlardan gelen yazıların ve talimatların görüşülmesi sağlandı.

AFAD Gönüllülük Sistemi, Seçmeli Din Dersleri, Sarıkamış ve Çanakkale Şehitleri için Hatm-i Şerif okunması, “Gençliğe Değer” projesi kamp programları, “Senin de Bir Hafızın Olsun” kampanyası, Sömestr tatili dolayısıyla “Haydi Çocuklar Camiye” eylem planı kapsamında yapılması gereken faaliyetlerin görüşülmesi gibi konular ele alınarak personel bilgilendirildi.

Aynı gün öğleden sonra saat 13.30'da İl Müftülüğü Fuaye Salonu'nda, aynı gündem konularıyla, Din Eğitimi ve Hizmetleri Şube Müdürü Ali Şen, Kur'an Kursları Öğreticileri ile aylık mutat toplantısını yaptı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.