Erzincan’da Prof. Dr. Adem Dölek, üniversite Gençlerine...

Erzincan'da Prof. Dr. Adem Dölek, üniversite Gençlerine "temizlik Medeniyeti" Konusuyla Hitap Etti

prof. dr. adem dölek, üniversite gençlerine "temizlik medeniyeti" konusuyla hitap etti

24 Aralık 2023 - 13:00

Prof. Dr. Adem Dölek, Üniversite Gençlerine "Temizlik Medeniyeti" Konusuyla Hitap Etti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Dölek, Hafız Mehmet Aydın Gençlik Merkezi'nde "Temizlik" konusuyla üniversite gençlerine hitap etti.

Erzincan İl Müftülüğü Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğü'nün her hafta Cuma geceleri üniversite gençleri için düzenlediği sohbet programlarının bu haftaki konuğu Prof. Dr. Adem Dölek idi.

"Temizlik Medeniyetimiz ya da Medeniyetimiz: Temizlik" temasıyla gençlik merkezi salonunu teşrif eden kırk kadar katılımcı genç grubuna hitap eden Dölek, bütün yönleriyle maddi ve manevi temizlik konusunu işleyerek katılımcı gençlere hayat dersleri sundu. Gençlik merkezinin özenle hazırlayıp sundukları ikramlarla hoşça vakit geçiren ve hem de çeşitli derslerle, bilgilerle hayatına ibretler ve hikmetler katan gençler, yapılan organizasyonlar dolayısıyla il müftülüğüne, gençlik hizmetleri koordinatörlüğüne, hayırsever Erzincan halkına, misafir konuşmacılara ve bu faaliyetlere destek veren herkese teşekkürlerini dile getirdiler.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı