Erzincan’da Sömestr Tatiline özel Umre Kafilesi Dualarla...

Erzincan'da Sömestr Tatiline özel Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı

sömestr tatiline özel umre kafilesi dualarla uğurlandı

23 Ocak 2023 - 13:00

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2022-2023 umre sezonunda, ilimizden kayıtlı 194 vatandaşımız yarıyıl tatiline özel Erzincan 1. Kafile turla, Erzincan Terzibaba Camii önünden dualarla uğurlandı. Düzenlenen uğurlama programına İl Müftü Vekili Kâzım Ural, Hac ve Umre Bürosu çalışanları, kafile görevlileri, umre yolcuları ve yakınları katıldı.

Uğurlama programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilâhiler eşliğinde başladı. Kutsal topraklara gitmenin heyacanını yaşayan umrecilerle birebir ilgilenen ve kısa bir konuşma yapan İl Müftü Vekili Ural, Allah ve Rasûlünün misafiri olarak yola çıkan umrecilerimizden milletimize, devletimize ve ümmete dua etmelerini özellikle de kahraman askerlerimize ve emniyet güçlerimize dua etmelerini istedi.

Program Üzümlü İlçe Müftüsü Medet Şahin’in yaptığı dua ile sona ererken, yakınlarıyla vedalaşan umrecilerimiz, Terzibaba camiinde uğurlama programının ardından, Erzincan havalimanından direk uçuş ile Medine'ye uğurlandılar.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret