Eskisehir’de Il Müftülüğünde Veda Programı

Eskisehir'de Il Müftülüğünde Veda Programı

il müftülüğünde veda programı

24 Eylül 2020 - 13:20

İl Müftülüğünde tayin ve terfi nedeniyle görevinden ayrılan personele veda programı düzenlendi

   İl Müftülüğü Murakıbı Osman AVCI‘nın Kütahya Gediz İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğüne, İl Müftülüğü Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Fatih DEMİRKAYA’nın Denizli Çal İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğüne, Odunpazarı Vaizi Cemil PAMUK’un Sivrihisar İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğü’ne, Tepebaşı Murakıbı Şerafettin KARAGÖZ’ün Bilecik İl Müftülüğü Şube Müdürlüğüne, Sazova Camii İmam Hatibi Bekir IRMAK’ın Muş Malazgirt İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğüne, İl Müftülüğü Uzmanı Taha Yasin ÇAKIR’ın Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmeleri Uzmanlığına, İl Müftülüğü Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni İbrahim ŞENTÖREGİL’in Aşağıkartal Mahallesi Camii İmam Hatipliğine, İl Müftülüğü Kalörifercisi Sami ORUÇ’un Sarıcakaya Veri Hazırlama Kontrol İşletmenliğine atanması üzerine İl Müftülüğümüzde veda programı düzenlendi.

   İl Müftülüğünde düzenlenen veda programına İl Müftüsü Bekir GEREK, Müftü Yardımcıları, Odunpazarı Müftüsü ve daire personeli katıldı.

İl Müftüsü Bekir GEREK konuşmalarında;

   Bugün bizim için bir hüzün. Çünkü biz bir aileyiz ve bugün bu ailenin bazı fertlerine veda ediyoruz. Memurlukta gerçekten güzel insanlarla tanışıyorsunuz. Gönül birlikteliği, fikir birlikteliği ve dava birlikteliği yapıyorsunuz. Gece gündüz demeden çalışıyor, sonra bir gün tayininiz çıkıyor, gidiyorsunuz. Memur olmanın gereği olarak görev yeri değişikliği olsa da personelimizle karşılıklı gönül bağımız devam edecektir. Önemli olan hoş bir seda bırakmak olduğunun da altını çizen Müftü GEREK, arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeden ve hizmet etmekten kaçınmadan güzel hizmetlerde bulunarak bu kubbede hoş bir seda bıraktılar. Yeni görev yerlerinde de bu sedayı devam ettireceklerine olan inancımız tamdır. Bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Hizmet ve katkılarından dolayı hem şahsım hem teşkilatım adına her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her daim sohbetimiz, muhabbetimiz, dostluğumuz daim olsun. Haklarımız size helal olsun diyor ve bu anlamlı programda bizleri yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.
   Programın sonunda günün anısına ayrılan personele belge ile hediye takdimi yapıldı. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret