Eskisehir’de üniversitene Hoşgeldin Cami-gençlik Buluşması

Eskisehir'de üniversitene Hoşgeldin Cami-gençlik Buluşması

üniversitene hoşgeldin cami-gençlik buluşması

03 Kasım 2022 - 13:20

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Üniversitene Hoşgeldin Cami Gençlik Buluşması gerçekleştirildi. Osmangazi Üniversitesi Camiinde düzenlenen programa İl Müftüsü Bekir Gerek, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım'ın yanı sıra Gençlik Korrdinatörlüğü çalışanları katıldı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği program yemek ikramı ile başladı. Dekan Mustafa Yıldırım'ın yemek duası ve gençlere hitabı ile devam etti. İl Müftümüz Bekir Gerek programda yaptığı konuşmada İl Müftülüğü tarafından Üniversitelerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi ve Gençlik Kordinatörlüğü çalışanlarını öğrenciler ile tanıştırdı.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da