Gaziantep’de Bölge Il Müftüleri Istişare Ve Işbirliği...

Gaziantep'de Bölge Il Müftüleri Istişare Ve Işbirliği Toplantısı

bölge il müftüleri istişare ve işbirliği toplantısı

15 Ocak 2019 - 13:31

Gaziantep İl Müftülüğünün ev sahipliğinde, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis İl Müftüleri ve İlahiyat/İslami İlimler Fakülte Dekanlarının katılımıyla, İlimizde ve bölgemizde sunulan din hizmetlerinin değerlendirilmesi, geliştirilmesi, görüş alışverişinde bulunulması ve iş birliği yapılması amacıyla 12.01.2019 tarihinde İlimiz Müftülüğü Toplantı Salonu'nda Bölge İl Müftüleri ve İlahiyat/İslami İlimler Fakülte Dekanları ile istişare ve işbirliği toplantısı yapıldı.

Açılış konuşmasını Gaziantep İl Müftümüz Ahmet Çelik yaptı. Konuşmasında tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti ve bu toplantının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni etti.

Toplantıda İl Müftülüğünün ve merkez İlçe Müftülüklerinin yapmış olduğu ve yapacakları faaliyetlerin sunumları yapılarak konular üzerinde istişare edildi.

Yapılan toplantıda, bölgemiz için tespit edilen konu başlıkları hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapılarak görüş alışverişinde bulunulmuş; değerlendirme, teklif ve öneriler belirlenmiştir.

Toplantı, Gaziantep İl Müftümüz Ahmet Çelik’in misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür konuşmasıyla nihayete erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret