Gaziantep’de Hafızlık Bölge Birincileri Gazişehrimizden

Gaziantep'de Hafızlık Bölge Birincileri Gazişehrimizden

hafızlık bölge birincileri gazişehrimizden

05 Eylül 2022 - 13:30

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından her yıl hafızlık Kur'an kursları arası, bayan - erkek olmak üzere iki ayrı kategoride yapılan Hafızlık yarışması Bölge Finali, İl Müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Davut KAYA’nın Başkanlığını yaptığı komisyon huzurunda sekiz ilden katılım sağlayan yarışmacılar bölge birinciliği için ter döktü. Yarışmada ilimizi temsil eden Hoşgör Fatih Kur’an Kursu Öğrencisi Abdullah Taha TORAMAN ile Hoşgör Bülbülzade Kız Kur’an Kursu öğrencisi Ayşegül Tuğçe ÖZDEMİR bölge birinciliğini kazanarak Türkiye Finaline katılmaya hak kazandı.

Yaptığı konuşmada böyle bir yarışmaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren İl Müftü Vekili Dr. Ramazan YILDIRIM; Öğrencilerimizin başarısı için büyük çaba sarfeden hocalarına, öğrencilerimize, onların velilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yarışma sonunda dereceye girenlere ve yarışmaya katılanlara çeşitli hediyeler verildi.

Türkiye finalinde ilimizi temsil edecek olan İl Birincilerimizi tebrik ediyor, Türkiye Finali yarışmasında başarılar diliyoruz...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi