Gumushane’de Depremde Vefat Eden Kardeşlerimiz Için Dua Programı...

Gumushane'de Depremde Vefat Eden Kardeşlerimiz Için Dua Programı Haberi

depremde vefat eden kardeşlerimiz için dua programı haberi

06 Şubat 2024 - 14:10

Depremde vefat eden kardeşlerimiz için dua programı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılı dolayısıyla sabah namazında tüm camilerimizde hatim duası okundu.

Gümüşhane İl Müftüsü Hüseyin Gün, sabah namazında yurdun tüm camilerinde planlanan programlar çerçevesinde şehrimizin camilerinde de depremde yaşamını yitirenler için okunan hatimlerin duasının yapılacağını ifade ederek şunları kaydetti:

"Yüce Rabbimiz depremlerde vefat eden tüm kardeşlerimize rahmet eylesin. Onları şehadet mertebesine eriştirsin. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar ikram etsin. Deprem bölgelerinde yeniden düzenli ve huzurlu bir hayatı en kısa zamanda lütfetsin. Ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı her türlü afetten korusun. Deprem bölgesi, Doğu Türkistan ve Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükûnu için ettiğimiz dualara, Rabbimiz icabetini en kısa zamanda nasib eylesin.” dedi.

Kılınan sabah namazının ardından yapılan zikir, tesbihat ve dua ile program sona erdi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.