Hakkari’de Deprem Mağdurları Unutulmadı.

Hakkari'de Deprem Mağdurları Unutulmadı.

deprem mağdurları unutulmadı.

06 Şubat 2024 - 14:20

Deprem mağdurları unutulmadı.

İl Müftülüğünce gerçekleştirilen sabah namazı buluşmasında 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybedenler için dua ve niyazda bulunuldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli olarak Lale Hatun Cami’inde düzenlenen sabah namazı buluşması Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sabah namazının edası ve tesbihattan sonra İl Vaizi Şavaş Tokgöz “Doğal Afetlerden Korunmaya İslami Bakış” konulu vaaz yaptı. Deprem felaketinde yaşamını yitirenler ile zarar görenler için dua ve niyazda bulundu.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı program, deprem şehitleri için Ahmed-i Hani Kur’an Kursu öğrencilerine okutulan hatimlerin duasının yapılması ve ikramın ardından sona erdi.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da