Hakkari’de Kadir Gecesinde Eller Gazze Için Kalktı

Hakkari'de Kadir Gecesinde Eller Gazze Için Kalktı

kadir gecesinde eller gazze için kalktı

06 Nisan 2024 - 14:20

Kadir Gecesinde eller Gazze için kalktı

Kur’an-ı Kerimin yer yüzüne indirilmeye başlandığı bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ilimiz ve ilçelerinde dualarla idrak edildi.

Kandil münasebetiyle il genelinde bulunan camilerde programlar düzenlendi. Camilere akın eden erkek ve bayan vatandaşlarımız namaz kılıp milletimizin birlik ve beraberliği, İslam dünyasının huzur ve saadeti ile siyonist İsrail zulmü altında inleyen Gazzeli müslüman kardeşlerimizin kurtuluş ve özgürlükleri için dua ve niyazda bulundu.

Ayrıca İl Müftülüğünce merkez Ulu Cami’inde Kadir Gecesi Özel Programı düzenlendi. Akşam namazından sonra başlayan programda aşr-ı şerifler ile mevlit okundu. İlahiler söylendi. İl Vaizi Savaş Tokgöz Kadir Gecesinin hikmet ve fazileti konulu vaaz ve akabinde dua yaptı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği program yatsı, teravih ve tespih namazlarının kılınması sonrası hayırseverler  tarafından yapılan çay ve diğer ikramların ardından sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı