Gümüşhane Il Müftülüğü Tarafından Umreye Giden Gençlerin...

Gümüşhane Il Müftülüğü Tarafından Umreye Giden Gençlerin Dönüşü

gümüşhane il müftülüğü tarafından umreye giden gençlerin dönüşü

27 Mayıs 2023 - 14:10

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Gümüşhane’den umreye giden öğrenciler, dualarla uğurlandı.

Diyanetin gençlik çalışmalarında aktif olarak görev alan üniversite öğrencileri umreye gönderilmesi dolayısıyla Gümüşhane'de program düzenlendi.

İl Müftüsü Hüseyin Gün, programda, projenin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi. Umre ziyaretinin gençler için önemine değinen Gün, "Hem gençlerimize moral olacak hem de hizmetlerine katkıdan dolayı onları ödüllendirmek ve genç yaşta ömürlerine bedel olacak bir ibadet yapmaya fırsat vermek amacıyla uygulanan güzel bir proje. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu projeyi devam ettireceğiz. Rabbim bu ibadetlerini kolaylaştırsın kabul eylesin." dedi. Konuşmaların ardından Gün, umreye gidecek öğrenciler için dua etti. Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat bölümü öğrencileri de kutsal topraklara gideceği için heyecanlı olduğunu ve ülkemiz için dua edeceklerini dile getirdiler.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı