Hakkari’de Bütün Camilerde Kur’an-ı Kerim Okundu

Hakkari'de Bütün Camilerde Kur’an-ı Kerim Okundu

bütün camilerde kur’an-ı kerim okundu

23 Ocak 2023 - 14:20

Bütün camilerde Kur’an-ı Kerim okundu

İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek amacıyla sabah namazı vaktinde ilimiz genelindeki bütün camilerde Kur'an-ı Kerim okundu.

Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın, sosyal medya hesabından "Yarın sabah namazımızı kılmak ve Kur'an-ı Kerim okuyup dua etmek için camilerdeyiz." çağrısı üzerine, ilimiz genelindeki tüm camilerde Kur'an-ı Kerim okuma ve dua programı düzenlendi.

İl Müftülüğünce Merkez Ulu Cami’inde düzenlenen Programa, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Yiğit, Müftülük büro personelleri, din görevlileri, STK temsilci ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Fetih suresinin okunması ile başlayan program Sabah Namazı’nın edası, tesbihat ve İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Yiğit’in Alem-i İslam’ın muzafferiyeti ve İslam düşmanlarının ıslahı için yaptığı dua ile sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri