Hatay’da Antakya Ilçe Müftüsü Necati şafak Hocamız Gaziantep...

Hatay'da Antakya Ilçe Müftüsü Necati şafak Hocamız Gaziantep şahinbey Ilçe Müftüsü Oldu

antakya ilçe müftüsü necati şafak hocamız gaziantep şahinbey ilçe müftüsü oldu

12 Şubat 2021 - 14:35

Antakya İlçe Müftüsü iken, Gaziantep ili Şahinbey İlçe Müftüsü olarak atanan Necati Şafak, ilimizdeki görevinden ayrıldı.

1971 Hatay Yayladağı ilçesi doğumlu olan Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak, 1991 yılında Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Müezzin Kayyım olarak göreve başladı. İlimizde 7 yıla yakın hizmeti olan Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak, Mardin-Mazıdağı, Gaziantep-Karkamış, Osmaniye-Sumbas ve Bahçe ilçelerinde İlçe Müftüsü olarak görev yaptı.

İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili, Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak’ı makamında kabul etti.

2014 yılından beri İlimizde Antakya İlçe Müftüsü olarak hizmet eden Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak’a hizmetlerinizden dolayı teşekkür eden İl Müftümüz; yeni görevinde başarılar dileyerek, “şahsınızın ve ailenizin iki cihanda yüce Rabbim’den (c.c) mutlu olmanızı niyaz ediyorum.” dedi.

İl Müftümüz Bilgili, Antakya İlçe Müftüsü Necati Şafak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.