Hatay’da Diyanet Işleri Başkanlığı Rahmet Ve Ebedi Kurtuluşun...

Hatay'da Diyanet Işleri Başkanlığı Rahmet Ve Ebedi Kurtuluşun Müjdecisi Ramazan Ayının Manevi Ikliminde Allah'ın Lütfu Ve Ihsanına Yönelmek Gayesi Ile Deprem Bölgesinde Tasavvuf Musıkisi Ve Enderun Usulu Teravihi Programları Organize Etmektedir.

diyanet işleri başkanlığı rahmet ve ebedi kurtuluşun müjdecisi ramazan ayının manevi ikliminde allah'ın lütfu ve ihsanına yönelmek gayesi ile deprem bölgesinde tasavvuf musıkisi ve enderun usulu teravihi programları organize etmektedir.

07 Nisan 2023 - 14:35

Bu itibarla Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvu Musikisi Korosu Hatay'da Enderun usulü teravih ve iftar programlarında icralarda bulunarak, yaralı gönülleri mest etti. İftar öncesinde iyilik çadırında başlayan programlar devamında  Enderun usulü teravih namazı ile süslendi. İcra edilen programların koro şefliğini Başkanlık Müşaviri Dr. Ali Osman Alaca, Necmettin Çoban, Süleyman Ömür, İbrahim Acer icra etti. Programlar sonrası il müftüsü Mevlüt Topçu, Hataylı depremzede kardeşlerimizi yalnız bırakmadıkları için Diyanet Tasavvuf Musikisi Korusuna, Hataylı kardeşlerimize ve müftülük personeline teşekkürlerini iletti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.