Hatay’da Esra Genç 8 Ayda Online Eğitimle Hafız Oldu

Hatay'da Esra Genç 8 Ayda Online Eğitimle Hafız Oldu

esra genç 8 ayda online eğitimle hafız oldu

27 Mayıs 2021 - 14:35

İlimiz Merkez Antakya İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice Kur’an Kursu öğrencilerinden Esra Genç’in Online eğitimle hafızlığını 8 ayda tamamlaması üzerine Hafızlık Taç Giyme merasimi düzenlendi.

İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili’nin katıldığı programa; Antakya İlçe Müftüsü Hacı Kahraman ve Kur’an Kursu öğreticileri ile öğrenciler katıldı.

İl Müftümüz  Bilgili konuşmasında hafızlığın öneminden bahsederek 8 ay gibi kısa bir sürede hafızlığını Online olarak tamamlayan öğrencimizi, gayretlerinden dolayı da öğreticileri tebrik ederek başarılar diledi.

İl Müftümüzün konuşmasının ardından, hafızımıza tâcı takıldı. İl Müftümüz ile Antakya İlçe Müftümüz tarafından hafızımıza altın ve Başkanlığımız yayınlarından eserlerin de bulunduğu çeşitli hediyeler takdim edilerek  program sona erdi.

Haber26.5.2021

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.