Hatay Müftülüğü şehit Aydın özer Için Hatm-i şerif Okutuldu

şehit aydın özer için hatm-i şerif okutuldu

27 Ağustos 2018 - 16:49

20.08.2018 ŞEHİT AYDIN ÖZER İÇİN HATM-İ ŞERİF OKUTULDU

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'da PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit olan 4 askerden biri olan Jandarma Astsubay Başçavuş Aydın Özer'in (39) babaocağı Antakya İlçemize bağlı Aşağıoba Mahallesinde Hatm-i Şerif okutuldu.

Devlet Erkanı ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği programda din görevlilerimiz tarafından yasin-i şerif, Aşr-ı şerifler, kısa süreler okundu. İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU Hocamız programda şehit ve şehadet konulu va'zu nasihat yaptı. konuşmasında şehitliğin önemi ve şehitlerin mertebelerinden bahseden hocamız Devlet ve Vatanımız için dua etti. Şehidimize rahmet dileyerek yakınlarına ve halkımıza sabr-ı cemil diledi. Akabinde Hatim duasını icra etti. Yapılan ikram sonrası program sona erdi.

Aydın ÖZER başta olmak üzere tüm şehitlerimize Rahmet dileriz.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.