Isparta’da “ikra” Gençlik Projesi Devam Ediyor

Isparta'da “ikra” Gençlik Projesi Devam Ediyor

“ikra” gençlik projesi devam ediyor

24 Kasım 2021 - 14:55

“İKRA” GENÇLİK PROJESİ DEVAM EDİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığı ve MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü arasında imzalanan Kurumlar Arası İşbirliği Protokolü gereği uygulanacak İKRA projesi kapsamında 22 Kasım 2021 Pazartesi günü İl Müftülüğünde Toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Müftüsü Bayram Şahin, İl Müftü Yardımcısı Enise Erkoç, İl Gençlik Koordinatörü, projedeki sorumlu görevliler, İmam Hatip ortaokul-lise müdürleri ve öğrencileri katıldı.

Gençlere okumayı sevdirmek, okuyucu ile yazarı bir araya getirmek, okunan kitabın kritiğini birlikte yapmak amacı taşıyan projenin ikinci toplantısı proje detaylarının görüşülmesi ve bir sonraki toplantı tarihinin belirlenmesi ile birlikte sona erdi.

ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.