Isparta’da öğrenciler Staj Seferberliği Katılım Belgelerini...

Isparta'da öğrenciler Staj Seferberliği Katılım Belgelerini Aldılar

öğrenciler staj seferberliği katılım belgelerini aldılar

20 Ağustos 2022 - 14:55

Öğrenciler Staj Seferberliği Katılım Belgelerini Aldılar

 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar ve bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle üniversite öğrencilerine yönelik "Staj Seferberliği" projesi hazırlanmıştı.

Bu çerçevede Isparta Müftülüğüne bağlı birimlerde 25.07.2022 – 19.08.2022 tarihleri arasında staj eğitimine katılan öğrenciler 19 Ağustos Cuma günü İl Müftüsü Vekili Seyit Böğet’i ziyaret ettiler.

Ziyarette, öğrencilere katılım belgelerini takdim eden İl Müftüsü Vekili Böğet, “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde gerçekleşen bu projede biz de yer almaktan onur duyuyoruz. Sizler de bu projeye bizzat katıldınız ve katılım belgelerinizi almaya hak kazandınız. Sizleri kutluyorum. Sizleri tanımaktan ve misafir etmekten memnun olduk. Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında görev almanız bizleri sevindirecektir. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dilerim” dedi.

Öğrenciler ise; İl Müftüsü Vekili Seyit Böğet başta olmak üzere, müftülük personeline kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ve staj süresi boyunca her türlü kolaylığı sağladıkları için teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor