ısparta’da Umre Tanıtım Ve Bilgilendirme Stantı Açıldı

ısparta’da Umre Tanıtım Ve Bilgilendirme Stantı Açıldı

ısparta’da umre tanıtım ve bilgilendirme stantı açıldı

05 Kasım 2022 - 14:55

Isparta’da Umre Tanıtım ve Bilgilendirme Stantı Açıldı

 

Isparta Müftülüğü Hac ve Umre Şube Müdürlüğü tarafından, Umre ibadeti ve Kudüs konusunda farkındalık oluşturmak ve bilgilendirmek amacıyla umre stantı açıldı.

 

“Şimdi Umre Zamanı…!” sloganıyla Kaymakkapı Meydanında açılan ve 04 Ekim Cuma günü akşamına kadar devam edecek olan stantta umre konusunda bilgili ve tecrübeli görevliler tarafından vatandaşlara bilgi verildi.

 

Stantta, umre gidiş ve dönüş bilgileri hakkında konuşan Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça şunları söyledi: “Umre ibadeti ve Kudüs konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla açtığımız stantımızla servisli, yürüme mesafeli ve otel tip umre turlarımız, öğrenci, öğretmen, veli turları ile üniversite öğrencilerine yönelik umre turlarını ve Kudüs bağlantılı umre turlarını tanıttık. Ayrıca, 20 günlük umre turumuzun Isparta Havalimanından direkt Arabistan'a gidiş ve dönüşlü, olduğu bilgisini verdik.”

 

Sıra dışı bir etkinlik olarak dikkat çeken stanta, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret