Isparta’da Uyuşturucu Toplumumuzun Kanayan Yarasıdır

Isparta'da Uyuşturucu Toplumumuzun Kanayan Yarasıdır

uyuşturucu toplumumuzun kanayan yarasıdır

29 Haziran 2022 - 14:55

Uyuşturucu Toplumumuzun Kanayan Yarasıdır

“26 Haziran Uyuşturucu İle Mücadele Günü” nedeniyle Sidre Mahallesi Muhtarlığı tarafından Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği (UYUMDER) işbirliği ile bir program düzenlendi.

Programa Isparta Müftüsü Bayram Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, UYUMDER Başkanı İbrahim Uzunköprü, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Burhan Açıkkol Ortaokulunda gerçekleşen programda ev sahibi Sidre Mahallesi Muhtarı Hacer İnci Özbey yaptığı konuşmada; “Umut ederiz ki, sosyal bir sorumluluğumuz olan toplumumuzun kanayan yarası uyuşturucuya kimse bulaşmasın, çocuklarımız yanmasın, analar babalar ağlamasın diye halkımızı bilgilendirerek bilinçli ve sağlıklı bir toplum oluşturmak ve kanayan yaralara merhem olmak adına verimli bir program düzenledik” dedi.

Programda söz alan İl Müftüsü Şahin ise; “UYUMDER ile birlikte çalışıyor, bağımlı olan kardeşlerimize elimizi uzatıyoruz. Bağımlılıkla Mücadele kapsamında koordinatör görevlendiriyor ve manevi destek veriyoruz. Çocuklarımıza sahip çıkalım, onları sevelim ve onların birer bağımlı olmaması için tedbirler alalım” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.