Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kurban Vekâletini Türkiye Diyanet...

Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kurban Vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı'na Verdi

istanbul valisi ali yerlikaya, kurban vekâletini türkiye diyanet vakfı'na verdi

10 Temmuz 2021 - 15:00

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekâletle kurban organizasyonuna destek olmak adına kurban vekâletini TDV İstanbul Şubesi’ne verdi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret eden İstanbul İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şubesi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV iş birliğinde, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.

Vali Ali Yerlikaya, vekâletle kurban organizasyonuna destek olmak adına kurban vekâletini TDV İstanbul Şubesine verdi.

Müftü Mehmet Emin Maşalı, yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Vali Yerlikaya'ya teşekkür etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.