Kahramanmaras’da Il Müftü Yardımcımız Cafer Kılınç Emekli...

Kahramanmaras'da Il Müftü Yardımcımız Cafer Kılınç Emekli Oldu

il müftü yardımcımız cafer kılınç emekli oldu

24 Ağustos 2022 - 16:20

İl Müftü Yardımcımız Cafer Kılınç Emekli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 44 yıl görev yaptıktan sonra yaş haddinden emekli olan Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcımız Cafer Kılınç için veda programı düzenlendi.

Programa Emekli İl Müftüleri Ali Maraşlıgil, Ahmet Çelik ile İl Müftüsü Mustafa Tekin, İl Müftü Yardımcısı Remziye Köroğlu, ilçe müftüleri, şube müdürleri ve şefler katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü Mustafa Tekin, “Uzun yıllar Diyanet İşleri Başkanlığımızda görev yapan ve son olarak Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcısı olarak hizmet eden Cafer Bey'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Kendisine Yüce Rabbimden ailesiyle, emeklilik hayatı boyunca sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.” dedi.

Emekliye ayrılan İl Müftü Yardımcısı Kılınç ise “1978 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında başladığım 44 yıl 4 ay 24 gündür devam eden vazifemi artık nihayete erdiriyorum. Bu sürenin son döneminde Kahramanmaraş İl Müftü Yardımısı olarak hizmet etmeyi Rabbim nasip etti. Bu görevi ifa ederken bize her zaman rehberlik eden İl Müftümüz Mustafa Tekin hocamıza teşekkür ederim. Bugüne kadar çalıştığım tüm meslektaşlarıma çalışma hayatlarında başarılar dilerim. Emeklilik hayatımız başladı fakat bundan sonra da müftülüğümüzün faaliyetlerinde yer almak için her daim hazırım." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Mustafa Tekin, hizmetlerinden dolayı İl Müftü Yardımcısı Cafer Kılınç’a teşekkür ederek plaket ve hediye takdiminde bulundu.



 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...