Kars’ta Müftülükten Hafız şeyma’ya Eğitim Desteği

Kars'ta Müftülükten Hafız şeyma’ya Eğitim Desteği

müftülükten hafız şeyma’ya eğitim desteği

24 Ağustos 2022 - 16:55

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi tarafından Kars Müftü İlyas Gümüş Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan ve "YKS" sınavında il birincisi olarak Türkiye genelinde dereceye giren hafız Şeyma Belet’e eğitim desteği verildi.

Kars’ta "YKS" sınavında dereceye giren ve Müftü İlyas Gümüş Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimini tamamlayan hafız Şeyma Belet, müftülük tarafından eğitim desteği verilerek ödüllendirildi.

Bu kapsamda İl Müftüsü Hamza Bayram, YKS’de dereceye giren İlyas Gümüş Kız Kur’an kursu öğrencisi Hafız Şeyma Belet’i ve ailesini müftülükte ağırlayarak tebrik etti.

İl müftülüğü olarak gençlere her daim destek ve katkı sunulduğunu ifade eden Müftü Bayram, “Kars Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi olarak YKS sınavında dereceye giren ve aynı zamanda Müftü İlyas Gümüş Kız Kur’an Kursu öğrencilerimizden olan Hafız Şeyma Belet’i eğitim desteğiyle ödüllendirerek başarısına az da olsa katkıda bulunmak istedik. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyorum ve bundan sonraki eğitim hayatında da başarılar diliyorum.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma...