Kahramanmaras’da Tdv Hayırsever Vatandaşlarla “vefa...

Kahramanmaras'da Tdv Hayırsever Vatandaşlarla “vefa Buluşmaları” Gerçekleştirdi.

tdv hayırsever vatandaşlarla “vefa buluşmaları” gerçekleştirdi.

30 Mayıs 2022 - 16:20

TDV Hayırsever Vatandaşlarla

“Vefa Buluşmaları” Gerçekleştirdi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Şubesi ve İl Müftülüğü TDV Gönüllüsü hayırsever vatandaşlarla “Vefa Buluşması” gerçekleştirdi.

İl Müftülüğü ve TDV Kahramanmaraş Şubesinin ev sahipliğinde Dulkadiroğlu Hacı Sema Belpınar Hafızlık Kur’an Kursu’nda düzenlenen programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Dulkadiroğlu Kaymakamı, Onikişubat Belediye Başkanı, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı, daire amirleri, Hacı Sema Belpınar Kur’an Kursu’nun banisi Belpınar ailesi ve hayırsever vatandaşlar katıldı. Programda katılımcılara Türkiye Diyanet Vakfı Genel merkezinin ve Kahramanmaraş şubesinin faaliyetleri tanıtıldı. Ayrıca kadın ve gençlik kolları ile gönüllü faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Kahramanmaraş İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Mustafa Tekin Türkiye Diyanet Vakfı’nın hayırsever vatandaşların bağışlarını, ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırdığını, mazlum coğrafyalara umut ışığı olduğunu ifade ederek hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Program katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...