Karaman’da öğrencilerden ‘mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din...

Karaman'da öğrencilerden ‘mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası’ Münasebetiyle Müftülüğümüze Ziyaret

öğrencilerden ‘mevlid-i nebi ile camiler ve din görevlileri haftası’ münasebetiyle müftülüğümüze ziyaret

08 Ekim 2022 - 16:40

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Öğrenim gören öğrenciler Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle İl Müftümüzü ziyaret etti.

Müftülüğümüz çalışmaları hakkında bilgi veren İl Müftümüz Faruk Gürbüz, ‘’Toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip nesiller yetiştirmek ve gençleri sahih dini bilgiyle buluşturmak gerekir. Bu da bizim vazifemiz ve görevimizdir. KYK Yurtlarında görev yapan manevi rehberlerimiz her zaman sizlerin yanındadır. Onların ilminden her zaman istifade etmeye çalışın’’ dedi. İl müftümüz ziyaretten dolayı gençlere teşekkür etti.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu