Kars’ta Dereceye Giren öğrenciler ödüllendirildi

kars’ta dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

20 Eylül 2022 - 16:55

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gençlere yönelik organize edilen "Yazımda Kardeşlik Var" Eğitim Programı Gençlik Kampları Yaz Eğitim Programı, Kars'ta gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Yazımda Kardeşlik Var" Eğitim Programı Gençlik Kampları Yaz Eğitim Programı, Kars İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri, Din Hizmetleri Uzmanları ve Manevi danışmanlar organizesinde Kars’ta gerçekleştirildi.

İbrahim Halilullah Kur'an Kursu’nda 02-04 Eylül 2022 tarihlerinde düzenlenen ve 12-14 yaş arası erkek öğrencilerin katıldığı kampta, milli ve manevi değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, sinema, kitap okuma, go-kart ve spor müsabakası faaliyetleri gerçekleştirildi.

İbrahim Halilullah Kur'an Kursu’nda düzenlenen ‘Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı’ yapılan Temel Dini Bilgiler yarışmasının ardından sona erdi.

Öğrenciler için düzenlenen ödül takdim törenine katılan İl Müftüsü Hamza Bayram, dereceye giren öğrencileri ödüllendirirken kampa katılan öğrencilere Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesince hazırlanan çeşitli hediyeler verdi.

Müftü Bayram, kampa katılan öğrencilere nasihatlerde bulunarak kampın organizesinde emeği geçen görevli personele teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret