Kars’ta Metin Mahmutoğlu "başarı Belgesi" Ile Taltif...

Kars'ta Metin Mahmutoğlu "başarı Belgesi" Ile Taltif Edildi.

metin mahmutoğlu "başarı belgesi" ile taltif edildi.

19 Şubat 2021 - 16:55

 

Diyanet İşleri Başkanlığının bilişim alt yapısının yerli ve milli işletim sistemimiz PARDUS’a Göç İşlemleri Sırasında Olağanüstü Gayret ve Çalışmaları ile İl Müftülüğümüz Personeli Metin MAHMUTOĞLU Başkanlığımız tarafından “Başarı Belgesi” ile taltif edildi.

Metin MAHMUTOĞLU’na “Başarı Belgesi’ni İl müftümüz Yusuf EVİŞ verdi.

İslam’ın çağları aşan evrensel mesajını tüm insanlıkla buluşturmak, hizmetleri daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için çağın teknolojik imkanlarını etkin şekilde kullanmaya çalışan ve Türkiye’nin milli teknoloji ve üretime yönelik çalışmalarını desteklemeyi dini ve milli bir vazife addedip teknolojiyi etkin kullanan Başkanlığımız, 2019’da tüm kamu kurumlarına örnek olacak bir karar aldı. ‘Milli Yazılım Hamlesi’ni hayata geçirerek; merkez, taşra ve yurtdışı teşkilatlarının tamamında bilgi-işlem altyapısını millileştirmeye odaklandı.

Kars ve ilçelerinde de 52 müftülük idari personeli TÜBİTAK ULAKBİM tarafından geliştirilen yerli ve milli yazılım PARDUS’a geçti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...