Kars’ta Müftü Bayram Ramazan Ayı Irşat Programı Için...

Kars'ta Müftü Bayram Ramazan Ayı Irşat Programı Için Ardahanda

müftü bayram ramazan ayı irşat programı için ardahanda

23 Mart 2024 - 16:55

Müftü Bayram Ramazan Ayı İrşat Programı İçin Ardahanda

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2024 yılı Ramazan ayında yürütülen vaaz ve irşat hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesine katkı sağlamak amacıyla "Ramazan Ayı Özel İrşat Programı" hazırlandı.

Ramazan ve Ahiret Bilinci teması ile gerçekleştirilen "Ramazan Ayı Özel İrşat Programı" kapsamında Ardahan Müftülüğüne İrşat faaliyetleri için görevlendirilen İl Müftüsü Hamza Bayram Ardahan ilinde bir dizi faaliyete iştirak etti.

Müftü Bayram, öncelikle İl Müftülüğünü ziyaret etti, ardından program kapsamında Ardahan Serhat Ulu Camii'nde kürsüye çıkarak Vaaz-İrşat programını gerçekleştirdi, akabinde “Ramazan ve Ahiret Bilinci” konulu hutbe irat ederek Cuma namazını kıldırdı.

Cumanın ardında Merkez Hafızlık Kız Kuran Kursunu ziyaret ederek buradaki Hafız öğrencilerle bir müddet sohbet etti.

Teravih namazında Karagöl Camiinde "Mağfiret Ayı Ramazan" konulu vaazın ardından teravih namazını kıldırarak cemaatle hasbihal etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri