Kars’ta ‘oku-yorum’ Projesi Devam Ediyor

kars’ta ‘oku-yorum’ projesi devam ediyor

30 Ağustos 2022 - 16:55

Diyanet İşleri Başkanlığı, din görevlilerinin okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesi ve din hizmetlerinde verimliliğin artırılması amacıyla "Oku-Yorum" projesi başlatmıştı.

Bu kapsamda İl Müftülüğü, din görevlileri için yıl içerisinde okunması planlanan kitapları farklı camiler ve okuma salonlarında okuyup müzakere ederek projeyi sürdürüyor.

Kitap tahlili ve müzakereler İl Müftüsü Hamza Bayram başkanlığında gerçekleştiriliyor.

Müftü Bayram,  Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan projenin çok güzel bir uygulama olduğunu, uygulamanın din görevlileri için son derece faydalı geçtiğini belirtti.

Bayram, programlara katılan tüm din görevlilerine teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...