Kastamonu’da Diyanet Işleri  başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş...

Kastamonu'da Diyanet Işleri  başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Sel Felaketinin Yaşandığı Bozkurt Ilçemizi Ziyaret Etti.

diyanet işleri  başkanımız prof. dr. ali erbaş sel felaketinin yaşandığı bozkurt ilçemizi ziyaret etti.

30 Ağustos 2021 - 17:00

Diyanet Işleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ, birçok ilçemizi derinden etkileyen sel felaketinden zarar gören vatandaşlarımızın yanında olmak ve olayın etkilerini bizzat görmek için ilimizi teşrif ettiler.
Öncelikle İl  Müftülüğümüzü ziyaret eden Sayın ERBAŞ, burada İl Müftümüz Mustafa BİLGİÇ ve Müftü Yardımcılarımız ile görüşerek hem müftülüğümüzün faaliyetleri hem de âfet ile ilgili yürütülen çalışmalara dair bilgi aldı. 
Ardından Bozkurt ilçemize geçen Sayın Prof. Dr. Ali ERBAŞ, burada vatandaşlarımız ile birebir görüşerek, onlara "Hem Diyanet İşleri Başkanlığımız hem de Türkiye Diyanet Vakfımız aracılığıyla selden etkilenen halkımızın her zaman yanındayız" mesajını verdi.
Bozkurt Yeni Camii'nde cuma hutbesi irad ederek cuma namazı kıldıran Diyanet Işleri Başkanımız, "Devletimizin kararlılığı, milletimizin azmi ve Rabbimizin yardımıyla tüm zorlukların üstesinden geleceğiz inşallah" dedi.
Cumhurbaşkanınımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın da katılımı ile selde vefat eden vatandaşlarımızı ebediyete uğurlayan Prof. Dr. Ali ERBAŞ ardından ilimizden ayrıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...