Kayseri’de Il Müftülüğünden Başkanlık Müftüsü...

Kayseri'de Il Müftülüğünden Başkanlık Müftüsü öztürk’e Veda Programı

il müftülüğünden başkanlık müftüsü öztürk’e veda programı

11 Mart 2024 - 17:10

Diyanet İşleri Başkanlığında Başkanlık Müftüsü olarak görev yapan Yakup Öztürk’e emekliye ayrılması nedeniyle veda programı düzenlendi.

 

İl Müftülüğünün ev sahipliğinde düzenlenen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Diyanet İşleri Emekli Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Temizkan, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şahin Güven, Başkanlık Emekli Müftüsü Yakup Öztürk, Başkanlık Müftüleri Tandoğan Topçu, Ali Rıza Tahiroğlu, il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı.

 

Programda konuşan İl Müftüsü Akkuş, “Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü olarak ilimizde vaaz ve irşat hizmetlerine değerli katkılarından dolayı Yakup Öztürk hocamıza teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatını ailesi ile birlikte sağlık ve esenlik içerisinde geçirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi ve gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerin anısına Emekli Müftü Öztürk’e teşekkür plaketi takdim etti.

 

Emekli Başkanlık Müftüsü Öztürk, böylesi güzel bir organizasyonu gerçekleştirdiği için  İl Müftüsü Akkuş’ teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri