Kayseri’de Mevlid-i Nebi, Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Kayseri’de Mevlid-i Nebi, Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri Başlıyor

kayseri’de mevlid-i nebi, camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri başlıyor

01 Ekim 2022 - 17:10

2022 Yılı “Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Melikgazi İlçe Müftüsü Dr. Emrah Kandemir ve daire personeli ile birlikte İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Akkuş da ziyaretlerinden dolayı Melikgazi İlçe Müftüsü Kandemir’e ve daire personeline teşekkür etti.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Akkuş, “Diyanet İşleri Başkanlığımızca 2022 yılı Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın teması “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” olarak belirlenmiştir. Bizler de il ve ilçe müftülükleri olarak Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Bütün Kayserili vatandaşlarımızı gerçekleştirecek olduğumuz etkinliklere bekliyoruz. Ayrıca bütün personelimizin, din gönüllüsü kardeşlerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik ediyorum.” dedi.

Ziyaret, Melikgazi İlçe Müftüsü Kandemir ve daire personeli tarafından İl Müftüsü Akkuş’a çiçek takdim edilmesiyle sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı