Kilis’de ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Etkinlikleri’

Kilis'de '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' Etkinlikleri'

'8 mart dünya kadınlar günü' etkinlikleri'

10 Mart 2022 - 19:36

 

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Kilis İl Müftülüğünce "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

Kilis Müftülüğü konferans salonunda “Değişen İletişim Biçimleri ve Kadın” konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Kilis 7 Aralık Üniversitesi İslami ilimler Fakültesinden Dr. Ayşenur Fidan ve Araştırma Görevlisi Nilüfer Sena Çalık katıldı.

Konferansta “Dünya’nın kişiyi kadın ve erkek olarak değerlendirdiği, Kur’an’ın ise kul olarak gördüğü” değerlendirmesinde bulunuldu.

Kilis halkının davet edildiği bayanlara özel Konferansa İl Müftü Yardımcı Pınar HAN, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve halkımız katıldı.

Öte yandan Haydar Atınç ve İhlas Cami Kız Kur’an kurslarında da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri düzenlendi. İl Müftü yardımcısı Pınar Han bütün programlara katılanların kadınlar gününü tebrik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım Ve Istişâre Semineri” Ile “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri” Düzenlendi.
Adana’da 2024 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu...