Kilis’de 4-6 Yaş öğrencileri Camileri Ziyaret Ettiler

Kilis'de 4-6 Yaş öğrencileri Camileri Ziyaret Ettiler

4-6 yaş öğrencileri camileri ziyaret ettiler

04 Ekim 2022 - 17:45

Kilis Müftülüğü ’ne bağlı faaliyet gösteren 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri camileri ziyaret ettiler.

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Hacı Mustafa Cümbüş Camii 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Demir riyasetinde aynı yerleşkede bulunan Hacı Mustafa Cümbüş Camii’ni ziyaret ettiler.

Öğrencilerle bir araya gelen Hacı Mustafa Cümbüş Cami Müezzin Kayyımı Mehmet Sinan Nünükoğlu, Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulundu.

İmam kimdir, görevi nedir, cami nedir, camide ne yapılır, ezanı kim okur vb. sorulara cevap arayan öğrenciler bu ziyaretle aradıkları sorulara cevap bulmuş oldular.

7 Ekim Cuma günü idrak edeceğimiz Mevlit Kandil’inde öğrencileri camiye davet eden Nünükoğlu, “Sizleri ailelerinizle birlikte Cuma akşamı camilerimize mutlaka bekliyoruz. Peygamber Efendimizin ümmeti olarak O’nun doğumunu kutlarken sizin sesinizi ve gülücüklerinizi duymak bizi mutlu edecektir. dedi”

Ziyaret sonrası öğrencilere çeşitli ikramlar yapılırken, öğrencilere caminin mihrap, minber ve vaaz kürsüsü bölümleri de tanıtıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri