Kilis Valisi Recep Soytürk Resim Ve Kompozisyon Yarışmasında...

Kilis Valisi Recep Soytürk Resim Ve Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren öğrencilerle Bir Araya Geldi

kilis valisi recep soytürk resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi

16 Mart 2021 - 17:45

KİLİS VALİSİ RECEP SOYTÜRK RESİM VE KOMPOZİSYON  YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kilis Valisi Recep SOYTÜRK, Kilis İl Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN ve Kilis İl Müftü yardımcıları ile '' ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL'' temalı resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 100.yılı münasebetiyle, Başkanlığımızca geleceğimizin teminatı genç nesillerin, İstiklal Marşı'nı daha iyi anlamaları, Mili Şairimizi daha iyi tanımaları ve Başkanlığımız gençlik çalışmalarına ivme kazandırılması amacıyla Kilis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL" temalı lise öğrencileri arasında kompozisyon, ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenlenmişti.

Yarışmada Kilis Nedim Ökmen Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa UĞUR kompozisyon yarışmasında il birincisi olurken, resim yarışmasında ise Bilsem ve Sanat Merkezi öğrencisi Melis ÇAYOĞLU İl birincisi oldu.

Vali SOYTÜRK, Kompozisyon ve Resim dalında dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.

       

                                      

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı