Kilisli Minikler ’kadim Oyunlar şenliği’nde Buluştu

Kilisli Minikler 'kadim Oyunlar şenliği'nde Buluştu

kilisli minikler 'kadim oyunlar şenliği'nde buluştu

01 Haziran 2022 - 17:45

Diyanet İşleri Başkanlığınca 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik 30 Mayıs – 5 Haziran arasında "Kadim Oyunlar Şenliği" düzenlenmesi planlandı.

Bu kapsamda Kilis İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrenciler, "Kadim Oyunlar Şenliği"nde bir araya geldi.

Mehmet Pişkin Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen şenlikte minikler, öğreticileri rehberliğinde yıllardır oynanan çocukluk oyunlarını oynadı.

Oyunlara İl Müftüsü Abdurrahman Şahin’in yanı sıra İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Kur’an Kursu öğreticileri, din görevlileri ile öğrenci velileri de katılarak çocuklara eşlik eti.

Söz konusu şenliklerle 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin, kadim oyunları teyzelerinden, ninelerinden, dedelerinden kısacası büyüklerinden öğrenmesi amaçlanıyor.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...