Kirklareli’de 2021 Yaz Kur ’an Kursları Kapanış Programı...

Kirklareli'de 2021 Yaz Kur 'an Kursları Kapanış Programı üsküp Beldesinde Yapıldı

2021 yaz kur 'an kursları kapanış programı üsküp beldesinde yapıldı

20 Ağustos 2021 - 17:30

Diyanet İşleri Başkanlığınca Türkiye genelinde 5 Temmuz'da başlatılan yaz Kur 'an kurslarının kapanış programı Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin KASAP ile İl Müftü Yardımcısı ve Kofçaz Müftüsü Kasım COŞKUN'un katılımıyla Üsküp Kültür Merkezi'nde yapıldı.   Kırklareli İl Müftülüğü Üsküp Gençlik koordinatörlerinin organize ettiği programda, Üsküp camilerinden gelen yaz Kur 'an Kursu öğrencileri ödüllerini aldı.   Recep KANDİL hocamızın okuduğu Kur'an Tilaveti ile başlayan programda açış konuşmasını yapan ve İl Müftümüz Sayın Aydın YIĞMAN Bey'in selamlarını ileten İl Müftü Yardımcısı Kasım COŞKUN pandeminin gölgesinde geçirdiğimiz bir yaz kursu geçirdiklerini belirterek, "Her ne kadar pandemi de olsa cami görevlilerimiz görevlerini layıkı ile yerine getirdi. Üsküp Beldesi'nde din görevlilerimiz gençlikle yakinen ilgileniyor. Gençlerimiz için çeşitli faaliyetler düzenliyor. Bu faaliyetler gençlerimizin ruh dünyasına güç katmakla beraber onların dini, milli ve manevî duygulara olan saygısını da artırıyor." dedi.    Gençlik faaliyetlerine etkin destek veren Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin KASAP gençleri çok sevdiğini ifade ederek, Üsküp Beldesi'nde yapılacak olan Diyanet Gençlik Merkezi'nin müjdesini verdi. Başkan Hüseyin KASAP Üsküp'teki din görevlilerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek gençlik çalışmalarına yönelik her türlü faaliyeti destekleyeceğini de sozlerine ekledi.    İl Gençlik Koordinatörü Mustafa KELEŞ'in yaptığı duanın ardından çocuklara yönelik eğlenceli bir bilgi yarışmasının yapıldığı kapanış programında dini görevlerini yerine getiren ve bilgi sınavından yüksek puan alan yaz kursu öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edildi.    Üsküp Beldemizde görev yapan Din görevlilerimiz Recep KANDİL, Mehmet ÇAYA, Abdulgaffar AYBEK, Abdurrahman KALAY, Ramazan DÜNDAR, Kur 'an Kursu öğreticimiz Sakine PEKER ve emekli imam hatip Mustafa ALTAYTAŞ hocalarımıza programın tertip edilmesinde gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ederiz.

Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Manisa'da Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtıldı