Kayseri’de “xvıı. Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel...

Kayseri'de “xvıı. Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları” Bölge Finallerinde Dereceye Giren Personele ödül Töreni Düzenlendi

“xvıı. hafızlık ve kur’an-ı kerim’i güzel okuma yarışmaları” bölge finallerinde dereceye giren personele ödül töreni düzenlendi

20 Ağustos 2021 - 17:10

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde erkek ve kadın din görevlileri arasında 2021 yılında kutlanacak olan 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen “XVII. Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma” yarışmaları bölge finallerinde ilimizi temsil ederek derece alan personele 19 Ağustos 2021 Perşembe günü İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci başkanlığında İl Müftülüğü makam katında ödül töreni düzenlendi.

Törende İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci, İl Müftü Yardımcıları Yaşar Bolat ve Sedanur Sezen tarafından, 29.06.2021 Salı günü Aksaray ilinde düzenlenen “Kadın Hafızlık Yarışması Bölge Finalinde” ilimizi temsil ederek bölge birincisi olan Melikgazi İlçe Müftülüğü’ne bağlı Hayriye Ulubaş Kur’an Kursu Öğreticisi Yurdan Ertugay’a 3 tam altın;

15.06.2021 Salı günü Nevşehir ilinde düzenlenen “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Bölge Finalinde” ilimizi temsi ederek ikinci olan Kocasinan İlçe Müftülüğü’ne bağlı Hacıkılıç Camii İmam Hatibi Yasin Yüksel’e 2 tam altın;

29.06.2021 Salı günü Kırşehir ilinde düzenlenen “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Finalinde”üçüncü olan Kocasinan İlçe Müftülüğü’ne bağlı Selvi Özcan Kur’an Kursu Öğreticisi Bilge Karabudak’a 1 tam altın takdim edildi.

Düzenlenen ödül töreni sonrası ödül alan personelle bir süre sohbet eden İl Müftü Vekili İzci, “Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmaları bölge finallerine katılarak ilimizi başarı ile temsil ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı