Kütahya’da Cami Avlusunda çocuk Iftarı

Kütahya'da Cami Avlusunda çocuk Iftarı

cami avlusunda çocuk iftarı

26 Mayıs 2019 - 12:46

Kütahya Müftülüğüne bağlı Müderris Camii avlusunda din görevlilerinin öncülüğünde hayırseverlerin katkılarıyla iftar programı düzenlendi.

Müderris Camii avlusunda düzenlenen ve yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı İftar programına katılan Kütahya İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, çocukların dünya hayatının süsü olduğunu belirterek; “Çocuk eşsiz bir lütuftur. Çocuk sevgi ile filizlenir merhametle büyür. Çocuklarımızı manevi yönden yetiştirmek Peygamberimizin sünnetidir.” dedi.

Çocuklara küçük yaşta dini terbiye vermenin önemli olduğunu belirten İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, “Çocukların ibadet alışkanlıklarını küçük yaşta kazanması gerekir. Göz aydınlığı çocuklarımızın cami avlularında minare gölgelerinde iftar için ezanı beklemeleri ve iftar coşkusunu yaşamaları onların manevi gelişimi için çok önemlidir.” dedi.

İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen din görevlileri Erdoğan ERDİNÇ ve Ali PARILDAR ile bu anlamlı davete icabet eden çocuklara teşekkür etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.