Kütahya’da Iletişim Ve Sunum Semineri Yapıldı

Kütahya'da Iletişim Ve Sunum Semineri Yapıldı

iletişim ve sunum semineri yapıldı

15 Ekim 2021 - 18:00

Kütahya İl Müftülüğünce personele yönelik iletişim ve sunum semineri yapıldı.

İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen programda Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kütahya Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan ÖZ, il ve ilçelerden katılan gençlik koordinatörleri, manevi danışmanlar ve din görevlilerine çok verimli bir sunum yaptı.

İl Gençlik Hizmetlerinden sorumlu şube müdürü Yasin Kara'nın sunduğu program

Il Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın açılış konuşması ile başladı.

Müftü Demirtaş, iletişim ve Sunum tekniklerinin, hizmetleri hedef kitlemize ulaştırmada çok önemli olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Ersan ÖZ iletişim ve Sunum teknikleri konusunda etkili bir sunum yaptı.

Prof. Öz, mütebessim bir çevrenin ve samimiyetin sunumlarda çok önemli olduğunu belirtti. Değerli hocamızın, özellikle gençlerle ilgili iletişim ve anekdotları ilgi ile dinlendi.

Program sonunda İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Prof. Dr. Ersan Öz’e diyanet yayınlarından kitap paketi hediye etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.