Kütahya’da Ki̇razpınar Mahallesi̇nde Hati̇m Ve Dua...

Kütahya'da Ki̇razpınar Mahallesi̇nde Hati̇m Ve Dua Merasi̇mi̇

ki̇razpınar mahallesi̇nde hati̇m ve dua merasi̇mi̇

13 Eylül 2022 - 18:00

Yaz Kur'an Kursuna katılan 25 öğrencinin Kur'an-ı Kerimi okumasını öğrenip hatmetmesi sebebi ile  Kirazpınar Mahallesinde program düzenlendi.

Cami görevlisi Ramazan Kahraman öncülüğünde mahalle muhtarı Doğan Kuru'nun destekleri ile hazırlanan program öğle namazından  önce başladı, namazdan sonra düğün salonunda devam etti.

Hatim Programına il Müftüsü Hüseyin Demirtaş da katıldı. Müftü Demirtaş, mahalle muhtarlığını ziyaret etti ve özverili gayretleri ve din hizmetletine verdiği destek için muhtar Doğan Kuruya teçekkür etti.

Müftü Demirtaş Öğle namazından önce cami cemaatine sohbet etti. Kur'an okumanın önemi ile Kur'an ahlakından örnekler verdi.

Namaz sonrası Hatim Programı mahalledeki düğün salonunda icra edildi. Müftü Demirtaş, program başlangıcında yaptığı konuşmada, gördüğü manzara karşısında etkendiğini belirterek, "Mahallemizin bütün yetkililerini başta muhtar, öğretmen ve imamımız olmak tebrik etmek istiyorum. Mahallel hanım kardeşletimize özellike teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Bu program için çok özel çalışmalar yapmışlar. Çocuklarımız geleceğimizdir. Dini ve milli hassasiyetlerimizi çocuklarımıza vermek durumundayız. Bu mahallede bunu görüyorum." dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...