Kütahya’da Umre Seminerleri Başladı

Kütahya'da Umre Seminerleri Başladı

umre seminerleri başladı

20 Ekim 2022 - 18:00

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, il merkezi ve ilçelerimizden Umre ibadetini ifa edecek vatandaşlarımızla seminerde buluştu. İlk buluşma Domaniç ilçesinde gerçekleşti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonunda Servisli 24 Günlük 4.turunda umreye gidecek olan Domaniç İlçemizden kayıtlı umre yolcularımıza yönelik umre hazırlık kursu düzenlendi.

Seminere İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Domaniç İlçe Müftüsü Şaban Durmuş, Şube Müdürü İsmail Üstün, kafile başkanı Vaiz Ali Baksi ve kafile din görevlisi Küçükköy Camii İmam-Hatibi Tekin Akkoyun katıldı.

Seminerde, umre ibadetinin önemi,yolculuğa cıkmadan önce maddi ve manevi hazırlık, Hz. Peygamber, Mescidi nebevi ve Medine konularını içeren sunumlar yapıldı. Seminere katılan umre yolcularına Umre ibadetin yapılışı tatbiki olarak anlatıldı.

Umre seminerlerimize 18.Ekim 2022 Salı Günü Emet İlçesinde, 19 Ekim Çarşamba günü İl Müftülüğümüzde devam edecektir.

Bu turda kayıtlı 134 umrecimiz 02 kasım 2022 tarihinde Zafer havalimanından kutsal beldelere uğurlanacaktır.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.