Mardin’de Il Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.

Mardin'de Il Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.

il müftümüze hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

05 Eylül 2020 - 18:15

Diyarbakır İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Diyarbakır İl Müftü Yardımcısı İlhan Günay, Diyarbakır Sur İlçe Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Diyarbakır Yenişehir İlçe Müftüsü Mehmet Şafi Bilik, Diyarbakır Bağlar İlçe Müftüsü Hasan Yardak ve Diyarbakır Bismil ilçe Müftüsü Durmuş Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Mardin İl Müftüsü olarak atanan İl Müftümüz Ali Hayri ÇELİK'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İl Müftümüz Ali Hayri ÇELİK Diyarbakır İl Müftüsü ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini söyledi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...