Mardin’de Yaz Kur’an Kursları Ziyaretleri Tüm Hızıyla Devam...

Mardin'de Yaz Kur’an Kursları Ziyaretleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

yaz kur’an kursları ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor

05 Ağustos 2022 - 18:15

İl Müftü Yardımcısı Musa Çiftçi, Din ve Eğt. Hiz. Şube Müdürü Ahmet Dede ve Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Sait Tekin ile birlikte bir dizi kurs ziyareti gerçekleştirdi.

Mardin Müftülüğü heyeti, okulların tatil olduğu yaz döneminde, Kur'an Eğitim ve Öğretimine Yönelik Yaz Kur'an Kursları devam ederken, öğrencilerin her anında yanında olan, eğitimlerine katkı sağlayan ve onları yalnız bırakmayan Kur’an Kursu öğreticilerini kurslarında ziyaret ederek öğrencilerle hasbihal etti.

Müftü Yardımcısı Çiftçi; “Zihninizi, kalbinizi ve hayatınızı Kur’an ile cilalayın. Dünya ve ahiret rehberimiz Kur’an’ı hayatınızın merkezine alırsanız tüm bilimlerde başarılı olursunuz. Yaz Kur’an Kurslarında öğrendiğiniz bilgiler taşa yazılmış gibidir, ömrünüzün sonuna kadar bu bilgiler Allah’ın izniyle zihninizde bulunacaktır” dedi.

Çiftçi, Öğreticilerimize vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, kursa katılım sağlayan öğrencilere ve duyarlı ailelerine duada bulundu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret