Mardin Il Müftülüğü Gençleri Iftarda Bir Araya Getirdi

mardin il müftülüğü gençleri iftarda bir araya getirdi

13 Nisan 2023 - 18:15

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mardin Şubesi koordinesinde gençlere yönelik İftar programı düzenlendi. Artuklu Şakir Nuhoğlu Camiinde gerçekleştirilen iftar organizasyonuna gençler yoğun ilgi gösterdi. Gençlik Spor Bakanlığı (KYK) yurtlarında misafir edilen depremzede gençlerinde katıldığı iftar yemeği öncesi İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Çelik, Allah (c.c) tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Oruçla birlikte ahlaken yücelmeyi, günahlarımıza tövbe etmeyi, güzel davranışlar edinmeyi ve kalbimizi ter temiz etmeyi nasip etsin. Hepinizi kutluyor hayırlı iftarlar diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı. Programa İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Müftü Yardımcıları Zübeyde Zengin ve Ali Üney, Artuklu İlçe Müftüsü Abdullah Işık, Diyanet Vakfı İl Temsilcisi Muhammet Koldemir, Manevi Danışmanlar ve Kur'an Kursu Öğreticileri katıldı.

Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Kütahya'da Ziya Adnan Bükülmez'in Babası Vefat Etti